Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation VR το Cold Iron

*
Η developer Catch & Release ανακοίνωσε ότι το Cold Iron θα κυκλοφορήσει και για PlayStation VR. Ως ιδέα, το Cold Iron είναι αρκετά πρωτότυπο. Χαρακτηρίζεται ως virtual reality puzzle shooter, όπου οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορους εχθρούς, όπως κακοποιούς, μάγισσες και φονικές μηχανές. Κάθε εχθρός έχει ξεχωριστές ικανότητες και κάθε μονομαχία είναι μοναδική. Με βάση το σενάριο, ο πρωταγωνιστής θα συμμαχήσει με ένα στοιχειωμένο revolver, έχοντας ως στόχο να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα του και να αποκαλύψει τα όσα μυστήρια κρύβονται πίσω από το τραγικό γεγονός. Το Cold Iron έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου, για PlayStation VR, Oculus Touch και HTC Vive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Emarginato
    • Λίγο με ανησυχεί αυτό το VR, ελπίζω μην έρθει μια μέρα και αντικαταστήσει οριστικά το χειριστήριο.

*